HTML

((دبیرستان دولتی پسرانه غدیر))

نمازخانه

1. نمازخانه مدرسه با وسعت 300  متر مربع در طبقه سوم ساختمان مدرسه قرار دارد که با فرش های نو مفروش گردیده و به طور منظم و دائمی در طی روزهای کاری مدرسه مورد استفاده نمازگزاران قرار می گیرد.
  2. هر روز در زمان استراحت سوم، راس ساعت 12:30 نوای اذان در کل ساختمان مدرسه پخش می شود و دانش آموزان جهت گرفتن وضو به آبخوری مدرسه واقع در حیاط می روند و سپس در نمازخانه حاضر شده و نماز جماعت برگزار می گردد.
  3. ضمن این که بین دو نماز ظهر و عصر، امام جماعت سخنرانی کوتاهی ایراد می نمایند.
  4. در زمان های مناسبتی هم متناسب با برنامه از سخنران و مداح دعوت به عمل آمده و اجرایی درخور به انجام خواهد شد.

اتاق های گروه های فرهنگی

در طبقه سوم ، کنار نمازخانه، جهت فعالیت گروه های فرهنگی، به هر گروه یک اتاق اختصاص داده شده که فعالیت اصلی یشان در اتاق مذکور انجام می شود.

ضمن این که جهت برگزاری کلاس های عقاید و بعضا اردوهای علمی نیز در شرایط خاص، از این اتاق ها استفاده به عمل می آید.

کتابخانه

1. کتابخانه مدرسه با فضایی حدود 90 متر مربع وسعت شامل تعداد زیادی از کتاب های مختلف با عناوین و محتواهای گوناگون می باشد .

1. کتاب ها در قفسه ها ی چوبی به صورت موضوعی چیده شده اند و از کلیه کتاب های موجود لیست کلی تهیه گردیده و در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرد.
  2. قفسه های کتاب ها در کنار دیوارهای کتابخانه قرار گرفته اند و به این ترتیب فضای مناسبی در وسط محوطه کتابخانه وجود دارد که در آن تعدادی میز و نیکت جهت مطالعه دانش آموزان چیده شده و در زنگ های تفریح و همچنین در زمان های بعد از تعطیلی روزانه مدرسه مورد استفاده دانش آموزان قرار می گیرد.

آزمایشگاه

دبیرستان غدیر  یکی از مجهزترین آزمایشگاه های مدارس منطقه را دارا می باشد که در آن انواع وسایل و اقلام مورد نیاز جهت انجام آزمایشگاه های 1.فیزیک ، 2.شیمی ، 3. زیست شناسی موجود می باشد .

در هر زمان که دبیران محترم این درس ها مایل باشند ، آزمایشگاه در اختیار ایشان قرار می گیرد تا همراه با دانش آموزان به آزمایشگاه رفته و آزمایش های خود را به صورت عملی در این مکان اجرا نمایند.

سالن ورزشی

سالن ورزشی دبیرستان غدیر در سال 1391 با همت مدیریت محترم مدرسه در فضای پشت مدرسه به متراژ200 احداث گردید و به صورت دائمی مورد استفاده دانش آموزان و افراد شرکت حاضر در تیم های ورزشی ثبت نام شده قرار می گیرد.
قابل ذکر است که این باشگاه در کلیه روزهای سال از جمله تعطیلات تابستان فعال می باشد.

سایت کامپیوتری

در سالن طبقه پایین مدرسه سایت کامپیوتری مدرسه قرار دارد که مجهز به تعداد16کامپیوتر بوده و در آن سایت اینترنتی مدرسه نیز فعال می باشد .

در زمان های مقتضی به خصوص در دوره های آموزش کامپیوتر در طی سال تحصیلی وهمچنین در تعطیلات تابستان مورد استفاده متقاضیان قرار می گیرد.
دوره ها ی آموزشی

1.روباتیک  ، 2. نرم افزار  ، 3. سخت افزار  ، 4. شبکه  ،  5. گرافیک   و ...

اتاق فناوری

در سالن طبقه پایین مدرسه اتاق فناوری قرار دارد که مجهز به تخته هوشمند و سیستم کامل است و برای استفاده تدریس دبیران و بعضاً به عنوان اتاق فیلم استفاده می شود.

لازم به ذکر است که به غیر از این اتاق 3 اتاق دیگر هم مجهز به همین فناوری می باشد.